hpeiros-fournos
Συνεντεύξεις-Δηλώσεις

Δηλώσεις απο το παιχνίδι ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ.-ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

Η λήξη του αγώνα μεταξύ Πήγασου και Αμφιάλης, βρήκε νικητές τους γηπεδούχους. Στο site μας, παραχώρησε συνέντευξη ο προπονητής των νικητών, κύριος Κουκιάς:

koukias-Τι έχετε να σχολιάσετε σχετικά με το σημερινό παιχνίδι και τον τρόπο με τον οποίο πήρατε τη νίκη;

«Η σημερινή νίκη θεωρώ ότι ήταν επαγγελματική, λόγω και της ιδιαιτερότητας του παιχνιδιού, καθώς είχαμε να κάνουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι που φάνηκε και μέσα στο γήπεδο, είπαμε να μπούμε να πάρουμε το παιχνίδι έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή να νικάμε σε κάθε παιχνίδι.»

-Υπάρχουν τραυματισμοί , που σας εμποδίζουν να αποδώσετε τα αναμενόμενα ως ομάδα;

«Δυστυχώς τραυματισμοί υπάρχουν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σοβαρό τραυματισμό του Χοχλιδάκη, ο οποίος αποτελεί και σοβαρή απώλεια, ενώ και ο Φωτόπουλος έσπασε το χέρι του.»

-Για το επόμενο παιχνίδι, υπάρχει κάτι που θα θέλατε να επισημάνετε;

«Τίποτα, το κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Εγώ αυτό λέω σε όλους. Πήραμε έναν  ακόμα τελικό, οπότε πάμε για τον επόμενο.»

-Πιστεύετε ότι στο τέλος θα επιτύχετε την άνοδο;

«Αυτό θα το δούμε στο τέλος, τότε θα σας πω, γιατί είμαι προπονητής και όχι μάντης (γέλια).»

Σε δηλώσεις προέβησαν και δύο από τους πρωταγωνιστές του Πήγασου στη σημερινή νίκη. Ο λόγος φυσικά για τους Στεφανή και Αντιπάτη, με τον πρώτο να δηλώνει τα εξής:

stefanis-Ποια είναι η άποψή σου σχετικά με την έκβαση του σημερινού παιχνιδιού;

«Είδαμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, θέλαμε πολύ τη νίκη, την πήραμε και συνεχίζουμε. Αυτό είναι όλο.»

-Είσαι ευχαριστημένος από τον απόδοσή σου;

«Τίποτα παιδιά, όλοι μαζί πήγαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.»

-Κάποιο σχόλιο σχετικά με την επόμενη αγωνιστική;

«Επόμενη αγωνιστική είναι απέναντι στη Γλυφάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα πάμε και θα κερδίσουμε, απλά.»

antipatisΤη σκυτάλη πήρε ο αρχηγός της ομάδας, Ηλίας Αντιπάτης:

-Τι έχεις να σχολιάσεις σχετικά με το σημερινό παιχνίδι;

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει 5 σερί νίκες, από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε στους στόχους μας, που είναι να παραμείνουμε στη πρώτη πεντάδα.»

-Με την απόδοσή σου είσαι ευχαριστημένος;

«Αυτό δεν θα το κρίνω εγώ αλλά ο κόουτς. Εγώ πάντα κάνω ότι μου λέει ο κόουτς.»

-Σχετικά με τη συνέχεια, θεωρείς ότι με πιθανή νίκη, θα παραμείνετε στην κορυφή;

«Συνεχίζουμε απέναντι στην AIΞΩΝH στη Γλυφάδα, το οποίο είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.»

Όσον αφορά την Ένωση Αμφιάλης, ο προπονητής της ομάδας, κύριος Κεφαλίδης, προτίμησε να σχολιάσει κυρίως την προσπάθεια που κάνουν φέτος οι παίχτες του, αλλά και στους στόχους που έχουν θέσει ως σύνολο:

kefalidis-Κόουτς σήμερα η ομάδα δεν κατάφερε να δραπετεύσει με το διπλό, παρόλα αυτά αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από 5 συνεχόμενες νίκες, καθώς η απόδοση της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, είναι εμφανώς καλύτερη από την αναμενόμενη, εσείς τι έχετε να σχολιάσετε πάνω σε αυτό;

«Κοίταξε, όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι για εμάς χάθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες. Σαφώς και η ομάδα του Πήγασου είναι καλύτερη από εμάς σαν μονάδες. Θεωρώ ότι προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι, απλά δεν ευστοχήσαμε σε αρκετά εύκολα καλάθια, σε αντίθεση με τα παιδιά του Πήγασου που ότι λάθος κάναμε στην άμυνα το εκμεταλλεύτηκαν με εύκολους πόντους. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μια καλύτερη απόδοση όσον αφορά το κομμάτι της επίθεσης, όμως δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα, παρόλα αυτά στη συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τη συνέχεια. Σχετικά με τη φετινή μας προσπάθεια, σαφώς και μια νεοφώτιστη ομάδα, με μέσο όρο ηλικίας αρκετά χαμηλό έχει ως βασικό της στόχο τη σωτηρία. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχοντας επιτύχει ένα σερί πέντε νικών θεώρησε ότι μπορεί να μπει στη λογική να παλεύει κάθε παιχνίδι. Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και γι αυτό δουλεύουμε και μόνο η συνέχεια μπορεί να δείξει αν θα το καταφέρουμε. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το θέμα της σωτηρίας. Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα που χτίζεται τώρα, με το κάθε παιχνίδι για εμάς να είναι μια εμπειρία και τις συλλέγουμε, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι μια ειδικά μνεία στα μεγάλα παιδιά της ομάδας, τα οποία δεν χάνουν προπόνηση, είναι συνεχώς στο γήπεδο, παροτρύνοντας τους μικρούς, σε οποιοδήποτε λάθος κάνουν προσπαθούν να τους διορθώσουν και γενικά είναι ένα υπέρ για εμάς που έχουμε τέτοια μεγάλα παιδιά στην ομάδα.»

-Άρα η ομάδα παρά την ήττα της στο σημερινό παιχνίδι, βρίσκεται στο σωστό δρόμο;

«Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος μου έλεγε ότι η Αμφιάλη, στις 2 Δεκεμβρίου θα είχε 5 νίκες και 3 ήττες, θα τον κοιτούσα κάπως περίεργα, .όμως βλέποντας την προσπάθεια αυτών των παιδιών στο γήπεδο και γενικά την όρεξη και το κέφι που έχουν όταν δουλεύουνε, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Προσπαθούμε να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αδιαφορώντας για τον αντίπαλο και σεβόμενοι τον αντίπαλο και γενικά η προσπάθειά μας είναι για όλη τη χρονιά, ούτε για ένα μήνα ούτε για δύο. Πρωταρχικός στόχος είναι η σωτήρια, όσο πιο εύκολα μπορεί και αν μπορεί.»

-Τι έχετε να σχολιάσετε σχετικά με την μέχρι τώρα εξέλιξη του πρωταθλήματος;

«Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, με βάση τις 7 πρώτες αγωνιστικές, η εικόνα του πρωταθλήματος είναι δίκαιη, ωστόσο έχω κάποιες επιφυλάξεις για ορισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, τις οποίες δεν θα ονομάσω, και που θεωρώ ότι είναι πιο ισχυρές από τη βαθμολογική τους θέση. Εύχομαι και ελπίζω κάθε ομάδα να βρει το δρόμο της και γενικά να υπάρχει υγεία πάνω από όλα, αφού και εμείς αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε δύο βασικές απώλειες εξαιτίας τραυματισμών.»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας έκανε και ο βασικός ψηλός της ομάδας της Αμφιάλης, ο Μπαμπάκος Κάρολος , ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα δεν κατάφερε να επιτύχει το σημερινό διπλό:

babakos-Ποιοι πιστεύεις ότι ήταν οι λόγοι που η ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει το παιχνίδι;

«Εντάξει είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα, της οποίας στόχος δεν είναι να πρωταγωνιστήσει αλλά να σωθεί, και αυτός παραμένει ακόμα. Το παιχνίδι πήγε σε χαμηλό σκορ, δίνοντάς μας ελπίδες ωστόσο δεν τα καταφέραμε και τώρα τι ακριβώς έφταιξε δεν μπορώ να πω με σιγουριά, πάντων τα παιδιά παίξανε πολύ καλά και άξιζαν τη νίκη που πήραν.»

-Για τη δική σου απόδοση τι έχεις να σχολιάσεις;

«Προσπάθησα να είμαι μέσα στο παιχνίδι, μου βγήκαν κάποιες φάσεις, ενώ κάποιες άλλες όχι. Δεν ήμουν και στα καλύτερά μου αλλά παρόλα αυτά είμαστε μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές στο σκοράρισμα. Εντάξει σήμερα είχαμε κάποια αστοχία, συν ότι κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα, μας ζόρισε και η ζώνη που έπαιξαν τα παιδιά, βέβαια εμείς προχωράμε και ευχόμαστε να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.»

 

To Top